Tlf.: 64 41 90 06

Mail: m2m@c.dk

Udstykningsplaner

Udstykningsplanerne er opdateret d. 7. april 2020 - har du brug for målsatte tegninger, dwg-filer eller koteplaner, så ring endelig til os.

Ørredvænget, Middelfart

Vores nyeste udstykning er Ørredvænget. Indkørsel sker via Toften lige overfor Størvænget​. Dit byggeri kan starte med det samme eller du kan købe grunden og vente med at bygge til du er klar. Du kan reservere en grund i op til tre måneder, så du får ro til at planlægge og få finansieringen på plads.

Størvænget, Middelfart

De sidste to grunde til salg på Størvænget​. Området mod syd er også udlagt til parcelhuse, så du risikerer ikke et etagebyggeri i baghaven. Vejen mangler det sidste lag asfalt og granitkantsten, dette arbejde forventes udført i 2019. Hvis du vil se, hvordan vejen kommer til at se ud, så kan du sammenligne med Langevænget. Ørredvænget har indkørsel nærmest lige på den anden side af Toften, og cykelsti mod Hyllehøjskolen/hallen er etableret øst for Ørredvænget, så alle kommer hurtigt og sikkert frem via underførsel under Assensvej.

​Langevænget, Middelfart

Her har du chancen for at "lukke" vænget. Den sidste grund på Langevænget 41 er også en af de største, fordi den blev udvidet mod nord - og den irriterende byggelinje, der nærmest delte grunden i to, er fornyligt fjernet. Derfor har du mulighed for at bygge på en færdig villavej, hvor husene holder prisen og hvor nabolaget og grundejerforeningen er veletableret. 

​HVEM ER VI?

M2M Gruppen A/S

CVR: 27969038

KONTAKT OS

​Telefon: 64 41 90 06

E-mail: m2m@c.dk

FIND VEJ

Frederiksgade 36

5500 Middelfart