Tlf.: 64 41 90 06

Mail: m2m@c.dk

Byggegrunde til parcelhuse

Vi har efterhånden udstykket mange byggegrunde til parcelhuse i Skrillinge ved Middelfart. Langevænget var den første udstykning på jorden der hidtil hørte til Solbakkegården, beliggende Assensvej 156. Herefter kom Størvænget og Ørredvænget. Du kan finde udstykningsplaner over grundene i menuen ovenfor. Langevænget, Størvænget og Ørredvænget er sideveje til Toften.

Området hører under lokalplan 137 hos Middelfart Kommune, denne kan læses på kommunens hjemmeside, www.middelfart.dk. Der er i lokalplanen lagt stor vægt på god adgang til grønne rekreative områder, stisystemer og mulighed for yderligere indkøbsfaciliteter i nærheden.

Hvis du får lyst til at se grundene eller høre nærmere om, hvordan det er at bo i Middelfart, er du velkommen til at kontakte os. Vi viser dig gerne rundt, så ring blot og aftal et tidspunkt med os på telefon 24 23 63 42.

Vi deler gerne den viden vi har opbygget gennem årene om byggeri, typehusfirmaer og finansiering med dig. Vi sætter os ned til et uforpligtende møde, på et tidspunkt der passer dig.

​Der er ingen byggepligt på grundene, så køber bestemmer selv hvornår byggeprojektet skal sættes i gang.

Pris og overtagelsestidspunkt

Priserne fremgår af tabellen i menuen "Grunde og priser". Læg mærke til at priserne er inklusive moms og tilslutningsafgifter til kloak, el (led 1) og vand. 

Da vi ved, at planlægningen af et nyt byggeri ofte er tidskrævende, tilbyder vi, at du kan reservere en grund. Ring til os, hvis du vil vide mere om denne mulighed, der selvfølgelig er gratis.

​HVEM ER VI?

M2M Gruppen A/S

CVR: 27969038

KONTAKT OS

​Telefon: 64 41 90 06

E-mail: m2m@c.dk

FIND VEJ

Frederiksgade 36

5500 Middelfart